З великою упевненістю можна говорити про те, що представлений вашій увазі салат має величезна гідність: незважаючи на те, що страви ситне, в його складі відсутній майонез, який завдає багато шкоди вашій фігурі. Цей рецепт підійде навіть для тих, у кого в основі лежать принципи правильного харчування. Але в такому випадку необхідно використовувати відварну курку замість копченої.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курка чи Копчена курка – 200 гр.
  • Квасоля червона – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кукурудза консервована – 350 гр.
  • Масло рослинне – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, квасолею і кукурудзою легко! Нарізаємо невеликими кубиками копчену курку.

Очищаємо цибулину від лушпиння, дрібно нарізаємо. Для того, щоб смак цибулі був більш ніжним, його можна обшпарити окропом.

Розкриваємо банки з квасолею і кукурудзою, позбавляємося від зайвої рідини.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, заправивши невеликою кількістю рослинного масла. При бажанні в якості заправки замість масла можна використовувати сік консервованої квасолі.

Салати з куркою