Салат «Обжорка» з курячою печінкою готується без особливих клопотів. Крім печінки вам знадобиться цибулю, горошок консервований, морква і мариновані огірки. Не дивлячись на простий склад салат можна подати навіть на святковий стіл.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча печінка – 1 кг
  • Морква – 2 – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
  • Огірки мариновані – 4 – 5 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка
  • Масло рослинне – для смаження
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат «Обжорка» з курячою печінкою. Курячу печінку добре промийте під проточною водою і відваріть в підсоленій воді до готовності.

Потім остудіть і наріжте її кубиками.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Моркву помийте, зчистите верхній шар і натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності.

Мариновані огірки наріжте кубиками.

Перекладіть в миску печінка, засмажку з моркви і цибулі, огірки і консервований горошок, заправте майонезом. Перемішайте салат. Можна подавати салат «Обжорка» на загальному блюді або, наприклад, викласти на тарталетки і подавати порційно.

Приємного апетиту!

Салати з куркою