Морепродукти і овочі – ідеальне поєднання для легкого і свіжого салату. Закуска підходить для фуршетів та святкових столів. Блюдо виходить смачним і апетитним, а не його приготування піде зовсім небагато часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки консервовані – 200 гр.
- Кальмари консервовані – 250 гр.
- Крабові палички – 200 гр.
- Капуста пекінська – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Ікра червона – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Петрушка для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з креветками, кальмарами і крабовими паличками. Підготуємо продукти для салату. Крабові палички слід заздалегідь розморозити. Яйця відварюємо до готовності. Розкриваємо баночки з консервованими морепродуктів і зливаємо з них рідина.
Приступаємо до нарізки. Огірок поділяємо на тонкі смужки. Крабові палички подрібнюємо будь-яким зручним способом.
З болгарського перцю видаляємо серцевину і насіння, потім ріжемо овоч тонкими смужками. Пекінську капусту дрібно шаткуємо.
Формуємо закуску відразу в невеликі порційні салатниці. На дно викладаємо кукурудзу, потім огірок і крабові палички.
Далі капуста, перець, подрібнені яйця і кальмари. Солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Креветки викладаємо зверху разом з червоною ікрою. Прикрашаємо блюдо свіжою петрушкою. Подаємо салат з морепродуктів охолодженим. Приємного апетиту!
Крабовий салат з кукурудзою без рису Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками, кальмарами, яйцем і кукурудзою Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем Салат з креветками, кальмарами і червоною ікрою Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з кальмарами