Морепродукти і овочі – ідеальне поєднання для легкого і свіжого салату. Закуска підходить для фуршетів та святкових столів. Блюдо виходить смачним і апетитним, а не його приготування піде зовсім небагато часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Креветки консервовані – 200 гр.
  • Кальмари консервовані – 250 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Ікра червона – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з креветками, кальмарами і крабовими паличками. Підготуємо продукти для салату. Крабові палички слід заздалегідь розморозити. Яйця відварюємо до готовності. Розкриваємо баночки з консервованими морепродуктів і зливаємо з них рідина.

Приступаємо до нарізки. Огірок поділяємо на тонкі смужки. Крабові палички подрібнюємо будь-яким зручним способом.

З болгарського перцю видаляємо серцевину і насіння, потім ріжемо овоч тонкими смужками. Пекінську капусту дрібно шаткуємо.

Формуємо закуску відразу в невеликі порційні салатниці. На дно викладаємо кукурудзу, потім огірок і крабові палички.

Далі капуста, перець, подрібнені яйця і кальмари. Солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.

Креветки викладаємо зверху разом з червоною ікрою. Прикрашаємо блюдо свіжою петрушкою. Подаємо салат з морепродуктів охолодженим. Приємного апетиту!

Крабовий салат з кукурудзою без рису Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками, кальмарами, яйцем і кукурудзою Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем Салат з креветками, кальмарами і червоною ікрою Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з кальмарами