Порадуйте себе незвичайним салат з креветок, пікантною руколи і солодкого манго. Легка і соковита закуска проста у приготуванні, ідеально підходить для корисного перекусу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Рукола – 100 гр.
- Манго – 1 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з креветками, манго і руколою? Креветки відварюємо до готовності з невеликою кількістю солі, перцю і половинкою лимона. Після варіння остуджуємо продукт і очищаємо його від панцира, якщо є така необхідність.
Акуратно витягаємо манго з шкірки і нарізаємо м’якоть на кубики однакового розміру. Намагаємося не перетворити фрукт в кашу. Для цього краще використовувати гострий ніж.
В порційні тарілки викладаємо рукколу, креветки і манго. Додаємо сіль за смаком і заправляємо оливковою олією. Салат готовий до подачі!
Салат з креветками і манго Салат з креветками і руколою Салати з креветками Салати з морепродуктами