Порадуйте себе незвичайним салат з креветок, пікантною руколи і солодкого манго. Легка і соковита закуска проста у приготуванні, ідеально підходить для корисного перекусу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Рукола – 100 гр.
  • Манго – 1 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з креветками, манго і руколою? Креветки відварюємо до готовності з невеликою кількістю солі, перцю і половинкою лимона. Після варіння остуджуємо продукт і очищаємо його від панцира, якщо є така необхідність.

Акуратно витягаємо манго з шкірки і нарізаємо м’якоть на кубики однакового розміру. Намагаємося не перетворити фрукт в кашу. Для цього краще використовувати гострий ніж.

В порційні тарілки викладаємо рукколу, креветки і манго. Додаємо сіль за смаком і заправляємо оливковою олією. Салат готовий до подачі!

Салат з креветками і манго Салат з креветками і руколою Салати з креветками Салати з морепродуктами