Легкий морський салат ідеальний для корисного! Приготуйте салат з креветок, помідорів та айсберга. Страва подається в холодному вигляді. У ньому міститься багато білка, який забезпечить вас енергією на довгий час.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Салат Айсберг – 100 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з креветками, помідорами і салатом айсберг просто! Відварюємо креветки до готовності і очищаємо. У процесі варіння морепродукт варто посолити.

Промиваємо помідори і нарізаємо тонкими часточками або кубиками середнього розміру.

Руками розриваємо листя айсберга. Викладаємо шматочки на дно салатниці.

За салату хаотично розкидаємо креветки і помідори, солимо і перчимо закуску, поливаємо олією і лимонним соком. Охолоджуємо і подаємо до столу. Готово!

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і салатом айсберг Салати з креветками Салати з морепродуктами