Салат з креветок, пекінської капусти і граната виходить легким і хрустким. Його можна подавати як окрему закуску і як доповнення до рибних страв і запечене картоплі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 0.5 шт.
  • Ананас консервований – 1 банка
  • Гранат – 0.5 шт.
  • Креветки свіжі – 500 гр.
  • Гірчиця французька – 1 ч. л.
  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з креветками, пекінською капустою і гранатом. Креветки відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини після закипання. Воду злийте і остудіть морепродукти.

Пекінську капусту помийте, довільно наріжте і викладіть в миску.

З ананасів злити сік і наріжте їх кубиками. Покладіть в миску ананаси, креветки і зерна граната.

Зробіть заправку для салату. В окремій мисці змішайте сметану, оливкова олія, гірчицю, сіль і перець, збийте виделкою до однорідності.

Всі інгредієнти перемішайте з заправкою та поставте салат в холодильник на 15 хвилин. Перед подачею можна прикрасити салат зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і гранатом Салат з креветками і пекінською капустою Салати з креветками Салати з морепродуктами