Цей салат можна готувати не тільки по святах. Блюдо виходить ситним, але в теж час дуже ніжним. Для аромату можна додати в заправку один-два зубчики часнику.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий окорочок – 500 гр.
- Ананас консервований – 320 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сир – 150 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Волоський горіх – 80 гр.
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою, ананасом, грибами, сиром, яйцями і волоськими горіхами шарами простий у приготуванні! Гриби помийте, обсушіть і наріжте часточками.
Цибулю очистіть, наріжте кубиками.
Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії до приємного золотистого кольору.
Копчений окорочок очистіть від шкіри, відокремте м’ясо від кісток і наріжте його в довільному порядку.
Зварений круто яйця натріть на тертці.
Ананаси відіжміть від сиропу і дрібно наріжте.
Сир натріть на тертці. Майонез змішайте з подрібненим часником.
Волоські горіхи підсушіть на сухій сковороді, потім поріжте їх ножем.
викладіть В салатницю салат шарами у такому порядку. Зажарка з цибулі і грибів, куряче м’ясо, ананаси, яйця, сир і горіхи. Усі шари, крім верхнього змастіть майонезній заправкою. Перед подачею салат повинен добре просочитися, для цього поставте його в холодильник на деякий час.
Смачного!