Цікавий і яскравий за смаком салат виходить з курки, чорносливу, моркви і волоського горіха. Закуску можна подавати до святкового столу. Здивуйте своїх гостей оригінальним і смачним поєднанням продуктів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Морква – 2 шт.
- Чорнослив – 70 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Волоський горіх – 40 гр.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, морквою, чорносливом і волоським горіхом? Обсмажуємо куряче філе до легкого рум’янцю, після нарізаємо його на дрібні шматочки.
Чорнослив розрізаємо на дві частини. Можна ще дрібніше.
Далі пропускаємо через тертку сир.
Натираємо моркву і обсмажуємо його в олії близько 5 хвилин до м’якості продукту.
Промиваємо огірок і також подрібнюємо його для салату.
Викладаємо підготовлені продукти шарами в порційний посуд. За смаком додаємо сіль і майонез. Посипаємо закуску подрібненим волоським горіхом, остуджуємо її і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою