Цікавий і яскравий за смаком салат виходить з курки, чорносливу, моркви і волоського горіха. Закуску можна подавати до святкового столу. Здивуйте своїх гостей оригінальним і смачним поєднанням продуктів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Чорнослив – 70 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Волоський горіх – 40 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, морквою, чорносливом і волоським горіхом? Обсмажуємо куряче філе до легкого рум’янцю, після нарізаємо його на дрібні шматочки.

Чорнослив розрізаємо на дві частини. Можна ще дрібніше.

Далі пропускаємо через тертку сир.

Натираємо моркву і обсмажуємо його в олії близько 5 хвилин до м’якості продукту.

Промиваємо огірок і також подрібнюємо його для салату.

Викладаємо підготовлені продукти шарами в порційний посуд. За смаком додаємо сіль і майонез. Посипаємо закуску подрібненим волоським горіхом, остуджуємо її і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою