Апетитний салат з курки і овочів можна подавати для вашого сімейного обіду. Блюдо послужить ситної і смачною закускою, яку обов’язково оцінять ваші рідні.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 10 гр.

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, морквою, болгарським перцем і цибулею легко! Чистимо від шкірки ріпчасту цибулю, ріжемо його півкільцями і ошпарюємо пару хвилин в окропі, щоб прибрати гіркоту.

До готовності відварюємо куряче філе і подрібнюємо його для салату. Викладаємо в салатницю.

В курці додаємо ошпарений цибулю і нарізану тонкою соломкою болгарський перець.

Моркву натираємо на крупній тертці. Можна навіть використовувати спеціальний інструмент для корейської моркви. Кладемо овоч в салат разом з подрібненою зеленню.

Додаємо майонез і трохи солі за смаком.

Гарненько розмішуємо закуску.

Розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу!

Салати з куркою