По-весняному свіжий салат, який можна подавати на стіл в якості закуски перед основною стравою. Якщо не рахувати часу, яке потрібно для приготування курячого м’яса, то готується салат за лічені хвилини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Ананас консервований – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 250 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – 100 мл
  • Сметана – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з куркою, ананасом, кукурудзою і огірком, куряче філе і рис відваріть в підсоленій воді до готовності, потім остудіть. Куряче м’ясо наріжте кубиками.

З консервованої кукурудзи і ананасів злити сік. Ананаси наріжте кубиками. Додайте ці інгредієнти в салатницю.

Огірок помийте і натріть на тертці і додайте до решти інгредієнтів.

Посоліть салат на смак, заправте майонезом, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і кукурудзою Салат з курячою грудкою, ананасом та сиром Салати з куркою