По-весняному свіжий салат, який можна подавати на стіл в якості закуски перед основною стравою. Якщо не рахувати часу, яке потрібно для приготування курячого м’яса, то готується салат за лічені хвилини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Ананас консервований – 250 гр.
- Кукурудза консервована – 250 гр.
- Рис білий – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Майонез – 100 мл
- Сметана – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з куркою, ананасом, кукурудзою і огірком, куряче філе і рис відваріть в підсоленій воді до готовності, потім остудіть. Куряче м’ясо наріжте кубиками.
З консервованої кукурудзи і ананасів злити сік. Ананаси наріжте кубиками. Додайте ці інгредієнти в салатницю.
Огірок помийте і натріть на тертці і додайте до решти інгредієнтів.
Посоліть салат на смак, заправте майонезом, перемішайте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і кукурудзою Салат з курячою грудкою, ананасом та сиром Салати з куркою