Смачний салат для урочистих випадків і не тільки. Ніжне куряче м’ясо, солодкий ананас, соковитим перець і хрустка кукурудза утворюють чудове поєднання. Готується він дуже швидко, якщо у вас вже є відварне м’ясо.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряча грудка – 500 – 800 гр.
- Ананас консервований – 180 гр.
- Кукурудза консервована – 180 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Курячу грудку відварити до готовності, остудіть і наріжте кубиками.
Болгарський перець помийте, видаліть перегородки і насіння, м’якоть наріжте соломкою.
З консервованого ананаса злийте рідину і дрібно наріжте його.
Зелень помийте і порубаєте ножем.
У мисці змішайте всі інгредієнти подрібнені, посоліть, приправте до смаком і заправте майонезом. Салат добре перемішайте і відправте в холодильник для просочення. Потім салат можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!