Неповторні смак поживного і смачного салату з куркою, грибами, чорносливом і огірком виходить завдяки поєднанню ніжною курки і печериць. Родзинкою салату також стане доповнення з чорносливу, яке додасть йому особливі нотки! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • копчене Куряче філе – 300 гр.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Майонез – 30 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:


Приступимо до приготування салату з куркою, грибами, чорносливом і огірком. Печериці нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо 10-15 хв. на олії.

Копчене куряче філе ріжемо невеликими кубиками.

Тепер промиваємо огірки, відрізаємо кінчики і також дрібно нарізаємо.

Чорнослив промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Беремо глибоку салатницю і збираємо салат шарами. Шари будуть повторювати, тому відразу кладемо ½ частину від готових продуктів. 1-им шаром кладемо печериці.

Потім викладаємо копчену курку і робимо прошарок з майонезу. Також можна трохи посолити.

Тепер викладаємо корейську моркву, знову змащуємо чорносливом.

Робимо шар з чорносливу.

Останній шар викладаємо огірок і повторюємо всі верстви ще раз.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салати з куркою