Здивуйте своїх рідних і гостей яскравою і апетитною закускою з копченої курки, грибів і солоних огірків. Поєднання різних продуктів зробить ваше блюдо по-справжньому оригінальним і незвичайним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, солоними огірками і грибами просто! Подрібнюємо печериці та цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі з сіллю в рослинному маслі близько 7 хвилин до готовності.

З копченої курки знімаємо шкірку, потім м’ясо ріжемо кубиками середнього розміру.

Викладаємо піджарку і курку на тарілку. Сюди ж додаємо подрібнені солоні огірки. Поливаємо інгредієнти майонезом.

Дрібно ріжемо кріп і також відправляємо його в блюдо. Ретельно розмішуємо закуску.

Готовий салат розкладаємо по невеликим тарілках. Подавати до столу можна теплим і охолодженим!

Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою Салати з куркою і грибами