Апетитний салат з куркою, грибами і червоною квасолею – чудовий варіант смачного, ситного і швидкого у приготуванні страви, які можна приготувати в звичайний день на обід або вечерю. На перший погляд, звичайний, але цікавий на смак салат сподобається всім любителям простої домашньої їжі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля червона – 250 гр.
  • Куряче філе – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Печериці консервовані – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 150 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, грибами і червоною квасолею легко! Куряче філе промийте, викладіть в глибоку каструлю і залийте холодною водою, додайте сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася шумівкою.

Зменшіть вогонь і варіть куряче філе під кришкою 20 хвилин, після чого повністю остудіть і наріжте кубиками.

Відкрийте банку консервованих печериць консервним ключем, злийте рідину.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть.

розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією і викладіть печериці та цибулю.

Періодично помішуючи, готуйте до рум’яної скоринки. Посоліть. Повністю остудіть.

Твердий сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-якого сорту і жирності. Також відмінно підійде плавлений сирок типу «Дружба» або «Орбіта».

Відкрийте банку червоної консервованої квасолі, злити воду і викладіть в глибоку миску.

Додайте обсмажені гриби з цибулею, куряче м’ясо і подрібнений сир. Посоліть. Салат заправте майонезом і ретельно перемішайте. Салат з куркою грибами і червоною квасолею подавайте на стіл порційно.

Насолоджуйтеся смачною закускою!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою