Любителям простих і смачних салатів пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати салат з куркою, грибами, морквою, квасолею. Салат відмінно підійде для сімейного торжества або святкового застілля. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Морква – 150 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Майонез – 150 гр.
- Печериці консервовані – 300 гр.
- Квасоля червона – 400 гр.
- Масло оливкове – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, грибами, морквою, квасолею? Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте півкільцями. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, натріть на крупній тертці. Добре розігрійте Сковороду, змастіть оливковою олією, покладіть подрібнену ріпчасту цибулю і моркву обсмажте до м’якості. Посоліть і поперчіть.
Куряче філе помийте і відваріть в підсоленій воді. Зварене м’ясо акуратно вийміть з бульйону, наріжте на невеликі шматочки. Викладіть в глибоку миску. Банку консервованих печериць відкрийте і злийте рідину. Викладіть до курячого м’яса.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, наріжте дрібним кубиком і відправте до решти інгредієнтів.
Відкрийте банку червоної консервованої квасолі і злийте рідину, викладіть в салатник.
Обсмажені овочі викладіть в салатник. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Посоліть, поперчіть, додайте майонез і подрібнений часник. Перемішайте.
Готовий салат з куркою, грибами, морквою, квасолею прикрасьте часточками вареного курячого яйця і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою