Любителям простих і смачних салатів пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати салат з куркою, грибами, морквою, квасолею. Салат відмінно підійде для сімейного торжества або святкового застілля. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Морква – 150 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Майонез – 150 гр.
  • Печериці консервовані – 300 гр.
  • Квасоля червона – 400 гр.
  • Масло оливкове – для смаження
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, грибами, морквою, квасолею? Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте півкільцями. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, натріть на крупній тертці. Добре розігрійте Сковороду, змастіть оливковою олією, покладіть подрібнену ріпчасту цибулю і моркву обсмажте до м’якості. Посоліть і поперчіть.

Куряче філе помийте і відваріть в підсоленій воді. Зварене м’ясо акуратно вийміть з бульйону, наріжте на невеликі шматочки. Викладіть в глибоку миску. Банку консервованих печериць відкрийте і злийте рідину. Викладіть до курячого м’яса.

Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, наріжте дрібним кубиком і відправте до решти інгредієнтів.

Відкрийте банку червоної консервованої квасолі і злийте рідину, викладіть в салатник.

Обсмажені овочі викладіть в салатник. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Посоліть, поперчіть, додайте майонез і подрібнений часник. Перемішайте.

Готовий салат з куркою, грибами, морквою, квасолею прикрасьте часточками вареного курячого яйця і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою