Складу цього салату простий і універсальний. В ньому змішуються різні за смаком і структурі продукти: м’яке ніжне куряче м’ясо і хрустка пікантна морквина. Більш цікаво цей салат виглядає в листковому варіанті.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, морквою по-корейськи і цибулею легко! Куряче м’ясо відваріть в підсоленій воді, остудіть його і наріжте.
Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, обсмажте на олії до прозорості. Потім додайте нарізані печериці. Смажте до готовності, наприкінці посоліть за смаком.
Огірки помийте і дрібно наріжте.
Салат можна подавати на загальному блюді і порційно. Щоб краї салату були рівними, використовуйте кулінарне кільце. Першим шаром викладіть засмажку з цибулі і грибів, зверху зробіть майонезну сітку.
Потім викладіть шар з нарізаного курячого м’яса, змастіть майонезом.
Далі покладіть корейську моркву і трохи майонезу.
Завершіть збірку салату шаром з свіжих огірків, на ньому також зробіть сітку з майонезу. Приберіть кільце і салат готовий для подачі.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою