Салати нерідко містять у собі солодкі і солоні інгредієнти. Причому, як показала практика, це дуже добре відбивається на смаку самого блюда. Наприклад, такі інгредієнти як куряче м’ясо і чорнослив чудово доповнюють один одного.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Куряче філе – 400 – 500 гр.
- Салат Латук – 50 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
- Майонез – за смаком
- Гриби – 300 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, грибами, огірками, сиром і чорносливом? Курку відваріть в підсоленій воді. Яйця зваріть круто.
Чорнослив промийте, відіжміть від рідини і наріжте тонкими смужками. На плоске блюдо викладіть листя салату, покладіть зверху чорнослив, промажте його майонезом.
Курку наріжте кубиками і покладіть на чорнослив.
Гриби наріжте скибочками. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії до м’якості цибулі. Викладіть наступний шар з засмажки і змастіть його майонезом.
Потім викладіть шар тертого огірка. Зверху посипте салат подрібненим яйцем і змастіть майонезом. Прикрасьте салат по своєму смаку.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салати з куркою