Салати нерідко містять у собі солодкі і солоні інгредієнти. Причому, як показала практика, це дуже добре відбивається на смаку самого блюда. Наприклад, такі інгредієнти як куряче м’ясо і чорнослив чудово доповнюють один одного.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Куряче філе – 400 – 500 гр.
  • Салат Латук – 50 гр.
  • Чорнослив – 200 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Гриби – 300 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, грибами, огірками, сиром і чорносливом? Курку відваріть в підсоленій воді. Яйця зваріть круто.

Чорнослив промийте, відіжміть від рідини і наріжте тонкими смужками. На плоске блюдо викладіть листя салату, покладіть зверху чорнослив, промажте його майонезом.

Курку наріжте кубиками і покладіть на чорнослив.

Гриби наріжте скибочками. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії до м’якості цибулі. Викладіть наступний шар з засмажки і змастіть його майонезом.

Потім викладіть шар тертого огірка. Зверху посипте салат подрібненим яйцем і змастіть майонезом. Прикрасьте салат по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салати з куркою