Копчена курка, квасоля і моркву добре гармонують в салаті і створюють шикарний смаковий букет. Цей варіант з усіх салатів з копченою куркою визнають найбільш поживним і ситним, що подобається чоловікам. Готуємо Салат з корейською морквою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сухарики – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з копченою куркою, квасолею і морквою. У копченої курки (для салату підходить будь-яка частина тушки) видаліть кісточки і шкіру.

М’ясо наріжте на невеликі шматочки і перекладіть в салатницю.

Довгу соломку моркви по-корейськи розріжте на невеликі шматочки, так зручніше їсти.

Відкрийте баночку кукурудзи і злийте з неї весь сік.

В салатницю до копченої курки перекладіть корейську моркву і квасолю з баночки.

Потім в салат по своєму смаку додайте майонез і ложкою акуратно перемішайте.

Салат з копченої курки з квасолею і морквою готовий. Перед подачею до столу покладіть в салат сухарики, ще раз трохи перемішайте і пригощайте своїх близьких.

Їжте на здоров’я!

Салати з куркою