Є багато цікавих варіантів закусок з копченої курки. Любителі пікантних страв оцінять рецепт з додаванням моркви по-корейськи, огірків і яєць. Подавайте ситний салат в охолодженому вигляді для вашого домашнього обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Копчена курка – 500 гр.
  • Огірки – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Майонез – 150 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, огірком і яйцем? З копченої курки знімаємо шкірку, далі м’ясо акуратно відокремлюємо від кісточки і поділяємо на волокна. Можна також подрібнити будь-яким зручним способом.

Відварюємо яйця до повної готовності. Після чого даємо їм охолонути, можна занурити в холодну воду. Очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо.

Промиваємо огірки і дрібно нарізаємо брусочками.

Занурюємо всі нарізані інгредієнти у велику салатницю, а також корейську моркву. Поливаємо майонезом і розмішуємо. Сіль і спеції не додаємо, так як морква і так дасть необхідний пряний смак.

Закуску ставимо в холодильник на деякий час. Після ділимо на порції і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою