Просто чудовий салат, з безлічі апетитний продуктів! Цікаве поєднання смаків приємно здивує і рідних і гостей. Готувати його зовсім нескладно, головне слідувати рецептом!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 150 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Печериці свіжі – 150 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – 40 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, огірками та корейською морквою просто! Куряче філе відварюємо в підсолене воді 20 хв. і нарізаємо невеликими кубиками.
Печериці ріжемо тонкими пластинками.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до рум’яного кольору 7 хв., потім додаємо до нього шампіньйони і смажимо ще 7-10 хв. на помірному вогні.
Огірок миємо й нарізаємо невеликими довгастими смужками.
Кріп промиваємо шаткуємо ножем.
Салат збираємо шарами. Для цього відразу викладаємо гриби з цибулею, потім куряче філе, огірок і моркву. Кожен шар промазуємо майонезом, також можна посолити на свій смак. Верх майонезом і прикрашаємо кропом.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою і грибами