Просто чудовий салат, з безлічі апетитний продуктів! Цікаве поєднання смаків приємно здивує і рідних і гостей. Готувати його зовсім нескладно, головне слідувати рецептом!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – 40 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, грибами, огірками та корейською морквою просто! Куряче філе відварюємо в підсолене воді 20 хв. і нарізаємо невеликими кубиками.

Печериці ріжемо тонкими пластинками.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до рум’яного кольору 7 хв., потім додаємо до нього шампіньйони і смажимо ще 7-10 хв. на помірному вогні.

Огірок миємо й нарізаємо невеликими довгастими смужками.

Кріп промиваємо шаткуємо ножем.

Салат збираємо шарами. Для цього відразу викладаємо гриби з цибулею, потім куряче філе, огірок і моркву. Кожен шар промазуємо майонезом, також можна посолити на свій смак. Верх майонезом і прикрашаємо кропом.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою і грибами