Салат «Соняшник» з копченою куркою, чіпсами та грибами можна подавати на стіл в будні і свята. Готується він просто і всі інгредієнти викладаються шарами. Копчена курки додає свій особливий відтінок у смак салату.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка копчена – 350 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Печериці свіжі – 8 – 10 шт.
  • Масло олію – для смаження
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир – 100 гр.
  • Вершки – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Чіпси – 60 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат «Соняшник» з копченою куркою, чіпсами та грибами, копчену грудинку наріжте кубиками.

Викладіть м’ясо на дно салатниці.

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками.

Печериці помийте і наріжте часточками.

Обсмажте цибулю і гриби на соняшниковій олії до рум’яного кольору.

рівний пропорціях змішайте майонез, сметану і вершки. Ця суміш буде використана для просочення салату.

Поверх першого шару з курячого м’яса викладіть засмажку з цибулі і печериць, шари промазывайте заправкою.

Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, потім очистіть і натріть на крупній тертці. Один жовток окремо подрібніть.

Сир натріть на крупній тертці.

Викладіть ще два шари: спочатку яєчний, потім шар з сиру, промажте їх заправкою.

Маслини наріжте часточками або кружечками, розкладіть їх по всій поверхні салату.

Посипте салат подрібненим жовтком і розкладіть по колу чіпси.

Ваш салат «Соняшник» повинен нагадувати однойменний квітка.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячою грудкою і грибами Салати з куркою і грибами