Дуже ніжний і поживний салат з м’яса курки, грибів і овочів. Справжні ласощі для святкового столу, виглядає чудово, а на смак просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Гриби – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 80 гр.
- Зелень – за бажанням
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою, грибами, огірками та помідорами? Ставимо на вогонь воду, доводимо до кипіння і відварюємо в ній куряче філе протягом 20-30 хв. Нарізаємо філе кубиками.
Цибулю чистимо від луски і дрібно ріжемо ножем.
Гриби також ріжемо невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо цибулю та гриби 10-15 хв. на помірному вогні. Лук повинен стати м’яким і рум’яним.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Помідори промиваємо, видаляємо черешок і ріжемо кубиками невеликого розміру.
Зелень миємо й дрібно кришимо ножем.
Тепер викладаємо продукти шарами в глибоку тарілку. Відразу кладемо філе куряче, солимо і робимо сіточку з майонезу, потім викладаємо гриби з цибулею, знову робимо сіточку, тепер шар помідорів, ще одну сіточку і посипаємо все сиром і зеленню.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і помідорами Салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячим філе і грибами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою Салати з куркою і грибами