Дуже ніжний і поживний салат з м’яса курки, грибів і овочів. Справжні ласощі для святкового столу, виглядає чудово, а на смак просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Гриби – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 80 гр.
  • Зелень – за бажанням
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою, грибами, огірками та помідорами? Ставимо на вогонь воду, доводимо до кипіння і відварюємо в ній куряче філе протягом 20-30 хв. Нарізаємо філе кубиками.

Цибулю чистимо від луски і дрібно ріжемо ножем.

Гриби також ріжемо невеликими шматочками.

Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо цибулю та гриби 10-15 хв. на помірному вогні. Лук повинен стати м’яким і рум’яним.

Сир натираємо з допомогою великої терки.

Помідори промиваємо, видаляємо черешок і ріжемо кубиками невеликого розміру.

Зелень миємо й дрібно кришимо ножем.

Тепер викладаємо продукти шарами в глибоку тарілку. Відразу кладемо філе куряче, солимо і робимо сіточку з майонезу, потім викладаємо гриби з цибулею, знову робимо сіточку, тепер шар помідорів, ще одну сіточку і посипаємо все сиром і зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і помідорами Салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячим філе і грибами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою Салати з куркою і грибами