Яскравий і запам’ятовується салат «соняшник» ідеально підійде для вашого святкового столу. Страва не тільки прикрасить ваше свято, але і порадує гостей своїм цікавим смаком. Приготуйте закуску з додаванням курки і печериць.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Печериці мариновані – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Маслини – 100 гр.
  • Чіпси – 20 шт.
  • Майонез – 150 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з куркою, грибами, оливками і сиром, підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо і промиваємо.

Далі відварюємо курку і поділяємо на волокна. Можна подрібнити ножем. Мариновані печериці поділяємо на половинки або четвертинки – залежить від їх розміру.

Курячі яйця відварюємо до готовності, потім чистимо їх і відокремлюємо білки від жовтків. Обидва компоненти подрібнюємо, викладаємо в різні тарілки.

Починаємо формувати салат. В зручну посуд викладаємо курку, потім поливаємо її майонезом.

Наступним шаром викладаємо підготовлені шампіньйони.

Рівномірно покриваємо продукти подрібненим білком.

На середню або дрібній тертці натираємо сир. Укладаємо його на білок.

Обмазуємо шар майонезом і посипаємо дрібним жовтком. По боках страви розкладаємо чіпси, які будуть виглядати як пелюстки.

На половинки поділяємо маслини і вкладаємо їх по верху салату. Готово, яскраву закуску можна подавати до столу!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і чіпсами Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салат з маринованими грибами і куркою