Салат з куркою – справжній хіт свят. Такі закуски виходять легкими, але в теж час поживними. Те, що потрібно, щоб розохотити апетит перед основною стравою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сир – 50 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Петрушка – 20 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Яйце – 1 – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем? Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Поставте сковорідку на середній вогонь, влийте рослинне масло і викладіть цибулю, обсмажте до прозорості.
Печериці очистіть і наріжте кубиками. Додайте гриби на сковороду до цибулі, продовжуйте смажити 8-10 хвилин.
Куряче філе відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте кубиками. Змішайте курку і засмажку з цибулі і грибів.
Помідор помийте і наріжте кубиками.
Варені яйця наріжте кубиками. Сир натріть на тертці, зелень дрібно порубаєте ножем.
Посоліть і приправити салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою