Для ситного перекусу або домашнього обіду можна подати салат з курки, квасолі, моркви і цибулі. Блюдо виходить ароматним і поживним. Всі інгредієнти доповнюють один одного, від чого закуска виходить яскравим і насиченим смаком.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, морквою, квасолею й цибулею просто! Куряче філе обсмажуємо до легкого рум’янцю. Потім даємо м’яса охолонути і ріжемо його на дрібні шматочки.

Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю подрібнюємо.

Далі обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості.

З консервованої квасолі обережно зливаємо сік. Для зручності продукт можна відкинути на друшляк.

З’єднуємо всі продукти в загальну тарілку.

Солимо за смаком салат і заправляємо майонезом. Розмішуємо.

Готовий салат розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Охолоджувати страва не обов’язково.

Салати з куркою