Цей салат відрізняється ситні і поживністю. Крім того, він дуже простий у приготуванні, тому впоратися з ним під силу навіть тим господаркам, у яких зовсім немає досвіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці мариновані – 150 гр.
  • Куряче філе – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, сиром і картоплею? Підготуйте всі необхідні продукти. Курка, морква, картопля повинні бути попередньо відварені і охолоджено. З консервованих печериць необхідно злити зайву рідину.

Чистимо картоплю натираємо на крупній тертці. Беремо плоску тарілку і викладаємо на неї натертий картоплю. Цей шар потрібно змастити майонезом.

Нарізані невеликими шматочками печериці викладаємо поверх картоплі.

Цибулю очищаємо і нарізаємо невеликим кубиком. Якщо ви хочете усунути різкий запах цибулі, то його необхідно обдати окропом. Викладаємо цибулю на гриби. Всі змастити майонезом.

Наступний шар – куряче філе, нарізане кубиками середнього розміру.

Далі відварену моркву необхідно очистити і натерти на дрібній тертці, потім розкласти тонким шаром поверх курки. Знову все змастити майонезом.

Посипаємо все натертим на середній тертці сиром.

Далі салату потрібно дати настоятися кілька годин у холодильнику. Потім перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню.

Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салати з куркою і грибами