Салат з куркою, грибами, горіхами і яйцями можна подавати і в свято, і в будень. Це енергетично цінний блюдо, яке здатне втамувати голод і додати сил. Для більш ефектної подачі викладіть салат шарами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Яйце – 2 шт.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Печериці свіжі – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – для смаження
- Волоський горіх – 50 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, волоським горіхом і яйцем легко! Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Обсмажте на рослинному маслі близько 5 хвилин.
Гриби помийте, наріжте і смажте на олії 12-15 хвилин.
Часник пропустіть через прес. Змішайте майонез і подрібнений часник.
Куряче м’ясо відваріть до готовності, остудіть і наріжте. Змішайте м’ясо з невеликою кількістю майонезу і викладіть на блюдо перший шар.
Яйця зваріть круто, коли вони охолонуть, очистіть і натріть їх на тертці. Викладіть яєчний шар і змастіть його майонезом.
Наступним шаром викладіть смажені гриби і цибулю, змастіть їх майонезом.
Сир натріть на крупній тертці. Горіхи порубаєте ножем і обсмажте на сухій сковороді. Посипте салат тертим сиром і горіхами.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, волоськими горіхами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, горіхами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою і грибами