Салат з курячим філе, чорносливом і горіхами стане хітом на святковому столі! Крім зазначених продуктів необхідно придбати печериці, цибулю і сир. Кожен шар салату змивається невеликою кількістю майонезу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Чорнослив – 150 гр.
- Печериці свіжі – 0,5 кг
- Сир Пармезан – 230 гр.
- Волоський горіх – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Майонез – 400 гр.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою і чорносливом гранично простий! Курятину зварити і дрібно нарізати.
Чорнослив залити окропом на 10 хвилин, потім прополоскати в холодній воді, віджати і нарізати дрібними шматочками.
Лук і шампіньйони дрібно нарізати. Нагріти сковороду з олією, обсмажити в ній суміш грибів і цибулі до рум’яного кольору, весь час мішаючи. Посолити і поперчити.
Викласти на тарілку перший шар з курки, трохи підсолити. Змастити жирним майонезом.
Чорнослив розкласти по філе і змастити майонезом.
На крупній тертці натерти сир і викласти наступним шаром, присмачити майонезом.
Остиглі гриби і цибулю викласти поверх сиру, промазати майонезом.
Дрібно нарізати волоські горіхи і посипати ними салат зверху.
Декорувати салат по своєму бажанню і прибрати в холодильник мінімум на 2 години просочитися.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салати з куркою Салати з куркою і грибами