Яскравий і поживний салат з копченої курки можна приготувати з додаванням квасолі, моркви по-корейськи і сухарів. Приготуйте закуску для ситного домашнього обіду. Близькі оцінять ароматне і пікантне блюдо.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Хліб – 2 скибочки
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, квасолею і сухариками легко! М’ясо копченої курки відокремлюємо від кісточки і нарізаємо дрібними шматками. Відправляємо в салатницю.

Хліб акуратно розбираємо рівними кубиками.

Підсушуємо продукт в розпеченій сковороді близько 3 хвилин.

Отримані сухарі відправимо в салат перед подачею, щоб вони не встигли розм’якнути.

з банки з квасолею обережно зливаємо всю рідину.

Саму квасоля відправляємо до копченого м’яса.

Додаємо корейську моркву. Якщо вона занадто довга, то її можна розрізати на кілька частин.

Викладаємо в блюдо сухарики, додаємо майонез і розмішуємо. Сіль і спеції не потрібні. Подаємо закуску до столу, прикрасивши її свіжою зеленню. Готово!

Салати з куркою