Цей салат дуже популярний і часто подається на святковий стіл. Нічого дивного, адже з доступних і простих продуктів ви зможете приготувати ситне і смачне блюдо. Крім того, ми розповімо, як його цікаво оформити.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Сир – 100 гр.
- Петрушка для прикраси
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Чорнослив – для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, картоплею, грибами і яйцем. Куряче філе зваріть і охолодіть в бульйоні. Яйця зваріть круто. Картоплю відваріть в мундирі.
Печериці помийте і наріжте часточками. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте гриби до готовності.
М’ясо розберіть на волокна.
Картопля очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці, викладіть його на блюдо овальне.
Трохи посоліть картопля, змастіть майонезом і утрамбуйте його.
Потім викладіть куряче м’ясо, змастіть майонезом.
Далі зробіть шар з обсмажених грибів і змастіть майонезом.
Яйця очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці, викладіть наступний шар і змастіть його майонезом.
Сир натріть на дрібній тертці і посипте їм салат, шар повинен бути легким і повітряним.
Прикрасьте салат свіжої петрушкою і чорносливом.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і картоплею Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою