Цей салат дуже популярний і часто подається на святковий стіл. Нічого дивного, адже з доступних і простих продуктів ви зможете приготувати ситне і смачне блюдо. Крім того, ми розповімо, як його цікаво оформити.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Петрушка для прикраси
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Чорнослив – для прикраси

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою, картоплею, грибами і яйцем. Куряче філе зваріть і охолодіть в бульйоні. Яйця зваріть круто. Картоплю відваріть в мундирі.

Печериці помийте і наріжте часточками. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте гриби до готовності.

М’ясо розберіть на волокна.

Картопля очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці, викладіть його на блюдо овальне.

Трохи посоліть картопля, змастіть майонезом і утрамбуйте його.

Потім викладіть куряче м’ясо, змастіть майонезом.

Далі зробіть шар з обсмажених грибів і змастіть майонезом.

Яйця очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці, викладіть наступний шар і змастіть його майонезом.

Сир натріть на дрібній тертці і посипте їм салат, шар повинен бути легким і повітряним.

Прикрасьте салат свіжої петрушкою і чорносливом.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і картоплею Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою