Хочу запропонувати чудовий варіант апетитного салату з куркою, ківі і грибами. Цікавий і соковитий салат виходить ніжним і ароматним. Обов’язково приготуйте незвичайний салат, і ви не залишитеся байдужими.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Ківі – 200 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Печериці консервовані – 300 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Маслини для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, ківі і грибами. Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, додайте сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і готуйте філе 20 хвилин, охолодіть і наріжте кубиками. На підготовлене блюдо встановіть склянку. Навколо викладіть куряче філе, посоліть. Промажте майонезом.
Ківі добре вимийте і очистіть від шкірки. Половину ківі наріжте кубиками, викладіть наступним шаром.
Відкрийте банку консервованих печериць, злийте рідину. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть. Розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією і викладіть печериці та цибулю. Помішуючи, готуйте до рум’яної скоринки. Посоліть, охолодіть і викладіть наступним шаром.
Заздалегідь курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на дрібній тертці. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Подрібнені курячі яйця і сир з’єднайте з майонезом. Перемішайте до однорідної консистенції. Рівномірно розподіліть по салату.
Акуратно вийміть склянку. Половину ківі наріжте тонкими скибочками. Прикрасьте салат скибочками ківі. Маслини розрізати уздовж і прикрасити половинками салат.
Яскравий ароматний салат з куркою, ківі і грибами подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою Салати з куркою і грибами