Сьогодні пропоную скористатися яскравим і святковим рецептом листкового салату з куркою, ківі і яйцем. Салат виходить соковитим, ніжним і красивим. Обов’язково приготуйте і порадуйте себе і своїх близьких, ви, точно, не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Ківі – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Морква – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Майонез – 200 гр.

Процес приготування:

Заздалегідь курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці. Посоліть і додайте майонез. Перемішайте до однорідної консистенції.

Твердий сир натріть на крупній тертці.

Моркву попередньо відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці. Посоліть і додайте трохи майонезу. Добре перемішайте.

Попередньо відварити куряче філе в підсоленій воді. Зварене м’ясо остудіть і наріжте середнім за розміром кубиком або розберіть на волокна з допомогою вилок. Також можна використовувати копчене куряче філе. На підготовлене блюдо встановіть склянку. Навколо викладіть куряче філе, трохи посоліть. Промажте майонезом.

Потім викладіть яєчну масу, розрівняти, зверху розподіліть підготовлену відварену моркву.

Викладіть натертий твердий сир і промажте майонезом.

Ківі добре вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками, викладіть завершальним шаром. Акуратно вийміть склянку.

Святковий гарний салат з куркою, ківі і яйцем подавайте на стіл.

Салат стане прикрасою вашого свята.

Насолоджуйтеся ароматним салатом!

Салати з куркою