Приємно бачити на столі яскраву їжу. Тому, вибираючи інгредієнти для салату, ми завжди віддаємо перевагу яскравим соковитим овочів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 50 – 60 мл
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою, корейською морквою і огірком? Куряче філе відварити в трохи підсоленій воді з чорним перцем.

М’ясо охолодіть в бульйоні і наріжте кубиками.

Для салату підійде будь-яка корейська морквина, яку ви зможете знайти в найближчому магазині. Якщо смужки моркви дуже довгі, розріжте їх ножем.

Твердий сир натріть на крупній тертці, зелень дрібно порубаєте ножем і додайте їх в миску до салату.

Огірок промийте і наріжте тонкими смужками.

Перемішайте всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Завдяки моркви по-корейськи, салат вийде пікантним і соковитим.

Приємного апетиту!

Салати з куркою