Приємно бачити на столі яскраву їжу. Тому, вибираючи інгредієнти для салату, ми завжди віддаємо перевагу яскравим соковитим овочів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 50 – 60 мл
- Куряче філе – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою, корейською морквою і огірком? Куряче філе відварити в трохи підсоленій воді з чорним перцем.
М’ясо охолодіть в бульйоні і наріжте кубиками.
Для салату підійде будь-яка корейська морквина, яку ви зможете знайти в найближчому магазині. Якщо смужки моркви дуже довгі, розріжте їх ножем.
Твердий сир натріть на крупній тертці, зелень дрібно порубаєте ножем і додайте їх в миску до салату.
Огірок промийте і наріжте тонкими смужками.
Перемішайте всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Завдяки моркви по-корейськи, салат вийде пікантним і соковитим.
Приємного апетиту!
Салати з куркою