Горошок відмінно поєднується з печінкою. Цей факт і покладений в основу рецепту салату з печінкою і горошком. Пікантний, незвичайний салат готується швидко і просто і при цьому виходить дуже смачним, а головне-корисним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 600 гр.
  • Горошок зелений консервований – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 4 головки
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 200 гр.
  • Масло рослинне – 80 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з печінкою і горошком? Курячу печінку обсмажити на олії до золотистої скоринки, викласти на паперовий кухонне рушник для видалення надлишків олії, дати охолонути. Охолоджену печінку нарізати на невеликі шматочки.

Яйця круто відварити, дати охолонути, нарізати невеликими кубиками.

Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Зелений лук дрібно нарізати.

В глибокій мисці змішуємо курячу печінку, яйця, зелений лук і смажену цибулю разом з маслом, на якому він смажився. Додаємо в салат консервований горошок.

Все акуратно перемішуємо, при необхідності солимо і перчимо. Кличемо сім’ю пробувати готовий салат з печінкою і горошком.

Салати з куркою