Любителям цікавих пікантних салатів від усієї душі рекомендую скористатися надзвичайно смачним рецептом і приготувати салат з куркою, корейською морквою і печерицями. Процес приготування такого салату не відніме багато часу і принесе масу задоволень.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці консервовані – 200 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 3 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Майонез – 150 гр.
- Кріп для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, корейською морквою і печерицями. Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, додайте сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і готуйте філе 20 хвилин, після чого повністю остудіть і наріжте кубиками. Викладіть в салатник.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте, викладіть в салатник.
Додайте моркву по-корейськи.
Відкрийте банку консервованих печериць, злийте рідину. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть. Розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією і викладіть печериці та цибулю. Періодично помішуючи, готуйте до рум’яної скоринки. Посоліть, остудіть і додайте в салат.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-якого сорту і жирності. Також відмінно підійде плавлений сирок типу «Дружба» або «Орбіта».
Салат посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Гарненько перемішайте.
Ароматний салат з куркою, корейською морквою і печерицями викладіть на тарілку, прикрасьте на свій розсуд і подавайте на стіл порційно. Я використовувала кріп.
Насолоджуйтеся смачною закускою!
Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами