Апетитний листковий салат з куркою, грибами і помідорами – чудовий варіант смачною і швидкого у приготуванні закуски, яку можна приготувати на святковий стіл або в звичайний день на обід. Яскравий і цікавий на смак салат сподобається всім поціновувачам простої домашньої кухні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Помідори свіжі – 200 гр.
  • копчене Куряче філе – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Печериці консервовані – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 150 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт листкового салату з куркою, грибами і помідорами гранично простий! Копчене куряче філе наріжте тонкими скибочками невеликого розміру. Викладіть в підготовлений салатник. Промажте невеликою кількістю майонезу. При бажанні можна використовувати відварене куряче філе.

Відкрийте банку консервованих печериць консервним ключем, злийте рідину. Розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією і викладіть печериці. Періодично помішуючи, готуйте до рум’яної скоринки. Поперчіть і посоліть. Повністю охолодіть і викладіть поверх курки.

Помідори добре вимийте і обсушіть кухонним рушником, видаліть плодоніжки і серцевину з насінням, наріжте дрібним кубиком. Викладіть поверх обсмажених печериць і промажте майонезом.

Твердий сир подрібніть на дрібній тертці. Присипте салат зверху, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Сир можна використовувати будь-якого сорту і жирності. Також відмінно підійде плавлений сирок типу «Дружба» або «Орбіта».

Готовий листковий салат з куркою, грибами і помідорами подавайте на стіл. Додаткової просочення цей салат не потребує. За рахунок помідорів він виходить відразу достатньо соковитим і ніжним.

Насолоджуйтеся смачною закускою!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою