Хрусткі сухарики додадуть вашим стравам оригінальності. Сухарі з житнього хліба краще поєднуються з консервованою квасолею і рибними консервами, а пшеничного – з грибами, куркою, помідорами, пекінською капустою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 60 гр.
  • Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Білий хліб – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:


Приступимо до приготування салату з куркою, майонезом і сухариками. Куряче філе зваріть в трохи підсоленій воді до готовності. М’ясо остудіть і наріжте кубиками.

Білий хліб наріжте кубиками, обсмажте на соняшниковій олії до золотистої скоринки.

Сир наріжте кубиками.

З консервованої кукурудзи злийте сік. Змішайте в мисці кукурудзу, сухарі, м’ясо, заправте салат майонезом. Щоб сухарики не розмокли, подавайте салат до столу відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Салати з куркою