Хрусткі сухарики додадуть вашим стравам оригінальності. Сухарі з житнього хліба краще поєднуються з консервованою квасолею і рибними консервами, а пшеничного – з грибами, куркою, помідорами, пекінською капустою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 60 гр.
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
- Куряче філе – 300 гр.
- Білий хліб – 200 гр.
- Сир – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з куркою, майонезом і сухариками. Куряче філе зваріть в трохи підсоленій воді до готовності. М’ясо остудіть і наріжте кубиками.
Білий хліб наріжте кубиками, обсмажте на соняшниковій олії до золотистої скоринки.
Сир наріжте кубиками.
З консервованої кукурудзи злийте сік. Змішайте в мисці кукурудзу, сухарі, м’ясо, заправте салат майонезом. Щоб сухарики не розмокли, подавайте салат до столу відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Салати з куркою