Для ситного перекусу або домашнього обіду можна подати салат з курки, квасолі, моркви і цибулі. Блюдо виходить ароматним і поживним. Всі інгредієнти доповнюють один одного, від чого закуска виходить яскравим і насиченим смаком.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Квасоля консервована – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, морквою, квасолею й цибулею просто! Куряче філе обсмажуємо до легкого рум’янцю. Потім даємо м’яса охолонути і ріжемо його на дрібні шматочки.
Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю подрібнюємо.
Далі обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості.
З консервованої квасолі обережно зливаємо сік. Для зручності продукт можна відкинути на друшляк.
З’єднуємо всі продукти в загальну тарілку.
Солимо за смаком салат і заправляємо майонезом. Розмішуємо.
Готовий салат розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Охолоджувати страва не обов’язково.
Салати з куркою