Салати з куркою досить популярні і широко поширені. Салати готують не лише на святкові застілля, але і у звичайні дні. Сьогодні я хочу поділитися рецептом надзвичайно смачного пікантного салату з куркою, огірком, кукурудзою та корейською морквою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Куряче філе – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 4 головки
- Огірки солоні – 100 гр.
- Сухарі – 60 гр.
- Кукурудза консервована – 350 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Ізюм – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, огірком, кукурудзою та корейською морквою легко! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування салату. Куряче філе відваріть в підсоленій воді. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і промийте. Відкрийте банку консервованої кукурудзи, злити рідину.
Ізюм залийте окропом і залиште на деякий час, потім злийте через дрібне сито.
Відварене куряче філе наріжте кубиками. Солоні огірки дрібно наріжте. Морква по-корейськи наріжте на кілька частин. Можна використовувати копчене або запечене куряче м’ясо.
Очищений ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Твердий сир натріть на крупній тертці. Підготовлені інгредієнти з’єднайте в глибокій ємності. Посоліть і заправте салат майонезом. Ретельно перемішайте салат.
На блюдо встановіть кулінарне кільце, я використовувала у формі серця. Викладіть салат і добре утрамбуйте. Акуратно зніміть кільце. Салат прикрасьте за бажанням сухариками або подайте в якості доповнення. Апетитний салат з куркою, огірком, кукурудзою та корейською морквою подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Салати з куркою