Від усієї душі хочу поділитися рецептом апетитного пікантного салату з куркою, сиром, печерицями та морквою. Соковитий салат я часто готую на сімейні застілля. Салат виходить неймовірно смачним. Процес приготування салату не відніме у вас багато часу і принесе масу задоволень.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці мариновані – 150 гр.
  • Куряче філе – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Майонез – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з куркою, сиром, печерицями та морквою, куряче філе заздалегідь відваріть в підсоленій воді, також можна використовувати запечене або копчене куряче філе. Готове м’ясо повністю остудіть, наріжте невеликими за розміром кубиками.

Підготуйте блюдо, на якому будете збирати салат. Викладіть куряче філе, трохи посоліть і злегка промажте майонезом, потім рівномірно розподіліть мариновані шампіньйони.

Наступним шаром викладіть моркву по-корейськи.

Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть і очистіть від шкаралупи. Наріжте дрібним кубиком і рівномірно розподіліть наступним шаром. Посоліть і промажте майонезом.

Твердий сир натріть на крупній тертці, викладіть останнім шаром. Густо промажте майонезом.

Петрушку ретельно промийте, обсушіть і задекоріруйте верх салату на свій розсуд. Приготований салат з куркою, сиром, печерицями та морквою подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салати з куркою і грибами