З курки, сиру та свіжих овочів можна приготувати багато легких і поживних салатів. Спробуйте просту домашню закуску з додаванням соковитого болгарського перцю. Пригостіть близьких апетитним і оригінальним стравою.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, сиром, яйцем і болгарським перцем? Занурюємо куряче філе в підсолену воду з лавровим листком і відварюємо до повної готовності.
Залишаємо курку остигати, а після нарізаємо її дрібними шматочками для салату.
Промиваємо і очищаємо від насіння болгарський перець. Після нарізаємо овоч на невеликі шматочки.
Сир твердого сорту пропускаємо через крупну тертку.
З’єднуємо всі підготовлені продукти в одній тарілці, посипаємо їх сіллю, поливаємо майонезом і ретельно розмішуємо. Подаємо страву до столу!
Салати з куркою