З курки, сиру та свіжих овочів можна приготувати багато легких і поживних салатів. Спробуйте просту домашню закуску з додаванням соковитого болгарського перцю. Пригостіть близьких апетитним і оригінальним стравою.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, сиром, яйцем і болгарським перцем? Занурюємо куряче філе в підсолену воду з лавровим листком і відварюємо до повної готовності.

Залишаємо курку остигати, а після нарізаємо її дрібними шматочками для салату.

Промиваємо і очищаємо від насіння болгарський перець. Після нарізаємо овоч на невеликі шматочки.

Сир твердого сорту пропускаємо через крупну тертку.

З’єднуємо всі підготовлені продукти в одній тарілці, посипаємо їх сіллю, поливаємо майонезом і ретельно розмішуємо. Подаємо страву до столу!

Салати з куркою