Дуже апетитний салат, який сподобається вашим домочадцям соковитим, ніжним, насиченим смаком. Він дуже ситний і поживний. У ньому багато корисних вітамінів, а тому краще вечері для всієї сім’ї не придумати!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 250 гр.
- Сир – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 50 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з куркою, сиром, яйцем і корейською морквою простий у приготуванні! Курку відварюємо в підсоленій воді 30 хв., даємо їй трохи охолонути і розбираємо її по волокнах.
Тепер відправляємо в киплячу воду яйця і варимо їх 10 хв. Ставимо каструлю з яйцями під холодну проточну воду, знімає шкаралупу і дрібно кришимо ножем.
Цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо кубиками і підсмажити на рослинній олії 10-13 хв, періодично помішуючи, поки цибуля не стане м’яким і золотистим.
Сир натираємо на тертку побільше.
З’єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, заправляємо майонезом і солимо за смаком.
Приємного апетиту!
Салати з куркою