Прикрасити й урізноманітнити домашній обідній стіл зможе апетитний салат з куркою, морквою по-корейськи, перцем і цибулею. Просте у приготуванні блюдо порадує вас і ваших рідних своїм смаком і ароматом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою, корейською морквою, перцем і цибулею, болгарський перець очищаємо від насіння. Далі ріжемо його тонкою соломкою. Відправляємо продукт в салатницю.

Корейську моркву також відправляємо в салатницю.

Куряче філе відварюємо в солоній воді з лавровим листком. Далі готове м’ясо виймаємо з води і охолодити.

Курку поділяємо на дрібні волокна і кладемо їх до решти інгредієнтів.

ріжемо Тонкими півкільцями цибулю, потім заливаємо його окропом на 3-5 хвилин. Ошпарюємо і викладаємо на салат.

Заправляємо закуску майонезом, за смаком додаємо сіль і акуратно перемішуємо всі продукти. Готово!

Салати з куркою