Маринований цибулю додасть пікантності і особливого смаку будь-якого домашнього салату. Доповніть продукт куркою, сиром і курячими яйцями. Порадуйте гостей або домашніх оригінальної холодною закускою.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля червоний – 3 головки
- Майонез – 3 ст. л.
- Зелень – для прикраси
- Для маринаду: –
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 100 мл
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, сиром, яйцем і маринованою цибулею просто! Очищаємо цибулини від лушпиння, нарізаємо його тонкими півкільцями і занурюємо в маринад їх оцту, солі і цукру. Залишаємо на 1-2 години.
Відварюємо курку, даємо їй охолонути і після ріжемо на дрібні шматочки.
Варимо до готовності курячі яйця, чистимо їх і нарізаємо тонкими кружечками.
На дно порційних тарілок рівномірно розкладаємо мариновану ріпчасту цибулю.
Далі кладемо курку, трохи тертого твердого сиру і заливаємо все це майонезом.
Зверху щільно укладаємо курячі яйця.
Знову промазуємо блюдо майонезом.
Охолоджуємо порції в холодильнику.
Прикрашаємо закуску зеленню за смаком і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою