Маринований цибулю додасть пікантності і особливого смаку будь-якого домашнього салату. Доповніть продукт куркою, сиром і курячими яйцями. Порадуйте гостей або домашніх оригінальної холодною закускою.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля червоний – 3 головки
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Зелень – для прикраси
  • Для маринаду: –
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 100 мл

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, сиром, яйцем і маринованою цибулею просто! Очищаємо цибулини від лушпиння, нарізаємо його тонкими півкільцями і занурюємо в маринад їх оцту, солі і цукру. Залишаємо на 1-2 години.

Відварюємо курку, даємо їй охолонути і після ріжемо на дрібні шматочки.

Варимо до готовності курячі яйця, чистимо їх і нарізаємо тонкими кружечками.

На дно порційних тарілок рівномірно розкладаємо мариновану ріпчасту цибулю.

Далі кладемо курку, трохи тертого твердого сиру і заливаємо все це майонезом.

Зверху щільно укладаємо курячі яйця.

Знову промазуємо блюдо майонезом.

Охолоджуємо порції в холодильнику.

Прикрашаємо закуску зеленню за смаком і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою