Салат з куркою, сиром, яйцем і печерицями – дуже смачний, поживний і ароматний салат, який так і хочеться приготувати! Смачне і корисне поєднання продуктів, ніжна заправка з майонезу роблять його ситним і неймовірно апетитною. Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, сиром, яйцем і печерицями? Курячу грудку добре промиваємо і відварюємо в підсоленій воді 30-35 хв
Даємо їй трохи охолонути й нарізаємо невеликими шматочками.
Також кип’ятимо воду для яєць, варимо їх 10 хв. і охолоджуємо під проточною водою. Дрібно кришимо їх ножем.
Цибулю чистимо від луски і нарізаємо невеликими кубиками.
Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці.
Печериці ріжемо тонкими пластинками.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю до м’якого стану 7 хв., потім додаємо печериці, перемішуємо і смажимо ще 10-13 хв
Окремо моркву пасеруємо 7-10 хв
Сир натираємо на тертку побільше.
Збираємо салат шарами у глибокій ємності. Відразу викладаємо гриби з цибулею, потім промазуємо майонезом і кладемо моркву, знову шар майонезу і куряче філе, робимо ще один шар з майонезу, викладаємо яйця, знову прошарок з майонезу і сир.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром, яйцем і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою Салати з куркою і грибами