Не знаєте чим доповнити ваш святковий стіл? Спробуйте простий рецепт салату з пекінської капусти, курки, сиру і яєць. Блюдо вийде легким і ніжним смаком. Ваші гості оцінять таку закуску!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, сиром, яйцем і пекінською капустою. Промиваємо пекінську капусту і даємо їй висохнути. Можна обтерти продукт паперовим рушником. Потім дрібно нарізаємо його і викладаємо в глибоку посуд.
Відварюємо до готовності яйця. Нарізаємо їх дрібними кубиками і додаємо до капусти.
Тепер варимо куряче філе і відразу солимо його за смаком. Даємо м’яса охолонути і поділяємо його на дрібні частинки. Кладемо продукт в загальну посуд.
На невеликі кубики нарізаємо сир. Додаємо його до інших продуктів.
Поливаємо блюдо майонезом. Сюди ж кладемо подрібнену петрушку і трохи солі. Акуратно розмішуємо страву.
Розкладаємо холодну закуску в невеликі тарілки і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою