Збірний салат з консервованої квасолі і моркви по-корейськи, доповнений для ситності яйцем, ковбасою і кукурудзою, присмачений часником. Виходить досить гостро через приправ в маринаді моркви і через часнику.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Квасоля червона – 0,5 банок
- Морква по-корейськи – 60 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Копчена ковбаса – 70 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з квасолею, морквою і ковбасою простий у приготуванні! Копчену або напівкопчену ковбасу очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою, покласти в миску.
Сир натерти крупно на тертці, додати в салат.
Яйце зварити в солоній воді з дрібкою соди, потім швидко охолодити у крижаній воді. Очистити, натерти на крупній тертці і додати в миску.
З кукурудзи й квасолі злити сік і відправте туди ж. Морква по-корейськи віджати, підрізати, якщо занадто довга, і відправити до решти інгредієнтів.
В миску видавити майонез, туди ж видавити через прес часточку часнику. Все перемішати, заправити салат і знову перемішати.
Приємного апетиту!
Новости