Збірний салат з консервованої квасолі і моркви по-корейськи, доповнений для ситності яйцем, ковбасою і кукурудзою, присмачений часником. Виходить досить гостро через приправ в маринаді моркви і через часнику.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Квасоля червона – 0,5 банок
  • Морква по-корейськи – 60 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Копчена ковбаса – 70 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з квасолею, морквою і ковбасою простий у приготуванні! Копчену або напівкопчену ковбасу очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою, покласти в миску.

Сир натерти крупно на тертці, додати в салат.

Яйце зварити в солоній воді з дрібкою соди, потім швидко охолодити у крижаній воді. Очистити, натерти на крупній тертці і додати в миску.

З кукурудзи й квасолі злити сік і відправте туди ж. Морква по-корейськи віджати, підрізати, якщо занадто довга, і відправити до решти інгредієнтів.

В миску видавити майонез, туди ж видавити через прес часточку часнику. Все перемішати, заправити салат і знову перемішати.

Приємного апетиту!

Новости