Можна знайти величезну кількість рецептів простих і цікавих салатів з пекінської капусти, які готуються за лічені хвилини, коли гості вже на порозі. Я пропоную приготувати салат з пекінською капустою і французькою гірчицею. Цей рецепт народився спонтанно і прижився в нашій сім’ї.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Груша – 2 шт.
  • Капуста пекінська – 0.5 шт.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Лимонна цедра – 1 ст. л.
  • Гірчиця французька – 1 ст.л.
  • Масло соняшникова – 5 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з пекінською капустою і французькою гірчицею? Підготуйте необхідні продукти для незвичайного салату.

Груші добре помийте, обсушити, видаліть серцевину і наріжте невеликими кубиками.

Відріжте необхідну кількість пекінської капусти і наріжте її тонкими скибочками. Перекладіть в підготовлений салатник. Зелень кропу добре промийте і обсушити, дрібно нарубаєте ножем. Викладіть в салатник. Лимон добре помийте. Цедру лимона зніміть з допомогою дрібної терки, не зачіпаючи білу частину.

Видавити лимонний сік за допомогою спеціального пристосування. Приготуйте заправку для салату. У невеликій мисці з’єднайте свіжовичавлений лимонний сік, лимонну цедру, олію та французьку гірчицю. Додайте сіль, все добре перемішайте. У салатник викладіть нарізані груші, залийте заправкою. Ретельно перемішайте.

подавайте Салат порційно, за бажанням прикрасьте скибочками груші.

Приємного апетиту!

Новости